Забравена парола

Условия за пазаруване

Общи условия

Настоящият документ съдържа Общи условия, които са съобразени с изискванията на Закона за защита на потребителите със следния сайта (www.kzp.bg).

Съгласно Общите условия ТЪРГОВЕЦА предоставя стоки на потребителите/клиентите си посредством интернет магазин www.beauty-bg.com. С натискане на бутона поръчай, потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия.

Електронен магазин е интернет сайтът www.beauty-bg.com с основна цел покупко-продажба на стоки. продуктите, които се намират на интернет страницата не представляват правно обвързваща оферта , а са по-скоро демонстративен онлайн каталог, описващ продуктовата линия на търговеца.

Импрес Стил ЕООД е търговско дружество с Буластат: BG204036960, със седалище и адрес на управление гр. Бургас, кв. Меден Рудник 33, което създава и поддържа електронния магазин и определя настоящите условия при кото се прадават стоките.Има пълните права едностранно да променя съдържанието на магазина, както и начините на достаъп до него. 

Импрес Стил ЕООД е регистриран администратор на лични данни, вписан в регистъра на Комисия за защита на личните.

Комисия за защита на личните данни (КЗЛД)- гр. София, ул. Акад. Иван Евстратиев Гешов 15, тел - 02915358, email: kzld@government.bg

Договор за покупко-продажба е склюеният от разстояние договор чрез електронния магазин за покупко-продажба на стоки между Продавач и Купувач.

 

1. ПОРЪЧКА НА СТОКИ

 

За да се пазарува от електронния магазин, потребителят е нужно да заяви желанието си за поръчка :

- чрез регистрация с парола и електронна поща или име на получателя, телефон и адрес на доставка

- чрез обаждане по телефона и даване на поръчка. В този случай всеки клиент се задължава да приеме Общите условия

- чрез чат линията, която се обслужва от оператор.

След натискане на бутона Поръчай, потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в количкта. Клиентът получава автоматично потвърждение на поръчката си на електронната поща или  по телефон.

Поръчки в електронен beauty-bg.com се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата

Поръчки, получени без коректни данни за купувача или липсващи такива, се анулират ако Продавача не получи коректните данни до 48 часа след постъпване на поръчката.

Потребителят може да откаже направена поръчка без да е необходимо да упоменава причина за това. Отказът може да се направи по чат линията  или на електронната поща, като е нужно да посочи номера на поръчката или името, на което е направена поръчката . 

 

2. ДОСТАВКА НА СТОКИ

 

Доставката на стоките се извършава с Еконт Експрес или Спиди.

След като постъпи поръчка в електронния магазин от Потребител, той получава автоматично потвърждение на електронната си поща  за успешно приета поръчка.

При изпращането на пръчката, Потербителят бива уведомяван, че стоката се предава на куриер за доставка.

Срокът на доставка на поръчана стока е от 2 до 5 работни дни, освен ако в описанието на продукта не е упоменат друг срок за доставка- "от 7 до 14 работни  дни" или "от 10 до 14 работни дни".

В случай, че поръчаният продукт е с по-дълъг срок на доставка, Потребителят бива уведомен на електронната поща или телефон 1-2 дни преди точния ден на доставка.

Поръчаните стоки се доставят всеки делничен ден от 9:00 до 17:00 часа.

Доставката се извърша до посочен от Потребителя адрес или до офис на куриерска фирма Спиди и Еконт Експрес.

Ако Потребителят не осигури достъп за получаване на стоката или не отиде до посочен офис на Спиди или Еконт да получи в срок своята поръчка, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

Потребителят има право да прегледа и тества доставената стока преди да заплати сумата по наложения платеж на куриера.

 

3. ЦЕНИ

Цените, посочени в сайта са с включено ДДС и не включват транспортните разходи. Транспортните разходи са по тарифа на куриерските фирми Еконт Експрес  и Спиди.

 

4. ПЛАЩАНЕ

Заплащането на поръчаната стока се извършва чрез наложен платеж, който Потребителят заплаща на куриера при доставката на стоката.

 

 5. РЕКЛАМАЦИИ И ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Всяка закупена стока от www.beauty-bg.com може да бъде върната в 14-дневен срок от нейното получаване. Върнатите стоки трябва да бъдат в запазен търговски вид и без видими следи от употреба.

На връщане не подлежат бански костюми, бельо и чорапи, поради хигиенни причини, освен ако нямат фабричен дефект.

Всяка стока трябва да се върне с придружаващите я платежни документи.

Всички куриерски такси по връщането са за сметка на Клиента.

В случай,че бъде изпратена пратка без да е заплатена куриерската такса за връщане, тя няма да бъде приета.

В случай, че закупена стока има фабричен дефект, може да се върне при условие,че стоката е със запазен търговски вид. В този случай куриерската такса за връщане се поема от Продавача.

При връщане на стока, сумата по върнатата поръчка се възстановява  само   по банков път, след предоставена банкова сметка. Срокът за възстановяване на сумата е  14 раб. дни.

С потвърждаването на  настоящите Общи условия, ние приемаме Вашето изрично съгласие, че възстановяването на  сумите по върнати към нас поръчки, се извършва  по банков път.

Рекламация се прави, когато запукената стока 

-има фабрични дефекти;

-изпратена е грешна стока,  грешен размер, цвят и др.;

- стоката е повредена при транспортирането

Рекламация може да се направи на посочения в електронния магазин имейл или телефон.

 

6. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ

 

7. ЛИЧНИ ДАННИ

Търговецът гарантирана своите Потребители конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. Последните няма да бъдат използвани, предоставяни на трети лица извън случаите и при условията,посочени в настоящите Общи условия.

Търговецът защитава личните данни на Потребителя, станали ми известни при попълване на електронната форма за извършване на заявление за окупка, като това задължение отпада, в случай че Потребителят е предосатвил неверни данни. При спазване на действащото законодателство и клаузите на настоящите Общи условия, Продавачът може да използва личните данни на Потребителя единствено и само за целите, предвидени в договора.

 

8. ИЗМЕНЕНИЯ

Общите условия могат да бъдат променяни по всяко време от Продавача, който има право и да променя характеристиките на предоставените услуги и настоящите Общи условия и на основание промени в законодателството.

Продавачът се задължава да уведоми Потребителя за промените в Общите условия, като на видно място в страницата си публикува съобщение за измененията. 

 

 

WebShop System